Altijd TOP begeleiding door onze TOP coaches!

RUG

Verminder je rugproblemen met Fyzix

Fysiofitness
Fysiofitness is een vorm van fitness waarbij gericht getraind wordt om klachten of blessures te verminderen. In ons erkende Fysio Fitness Centrum kan je terecht met chronische aandoeningen. Onze coaches stellen graag een voor u aangepast Fysio Fitness-programma op, dat rekening houdt met uw mogelijkheden en doelstellingen.

Functional Training
Functional training is een manier van trainen waarbij u bewegingen oefent om dezeĀ bewegingen makkelijker te laten verlopen in het dagelijks leven, zoals opstaan, bukken, spullen oppakken, traplopen etc. Last van je rug, knie of andere gewrichten? Dan is Functional Training perfect voor jou!

Core Stability
Stevige core spieren zorgen ervoor dat u dagelijks beter functioneert. Met enkele eenvoudigeĀ oefeningen kan u uw core spieren trainen, waardoor ze verstevigen en waardoor uw kans op lage rugpijn vermindert.

Stretching
Stretching is het op een voorzichtige manier rekken van een spiergroep om de lenigheid vanĀ de betreffende spiergroep te trainen en te verbeteren. Genees of voorkom blessures door middel van Stretching.

Zet die 1e stap, Verminder je rugproblemen

Wil je jouw fysieke klachten voorkomen of verhelpen? Stel niet langer uit!

Vraag direct je gratis dagpas aan en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismakingĀ